H1 Listesi

H1 Listem

Bu bölüm sadece “çoklu yazdırma” özelliği için geçerlidir. Çoklu yazdırmada, birden fazla makale ana başlığının bulunduğu bir listeyi FatGPT’ye veriyorsunuz. FatGPT, her ana başlık için, verdiğiniz talimatlara uygun 1er adet makale üretiyor. Bu şekilde çok fazla sayıda makaleyi kısa sürede elde etme şansına sahip oluyorsunuz.

FatGPT hesabınızın sol panelindeki “H1 Listesi” bölümüne tıklarsanız, böyle bir sayfa açılacak:

 

H1 Yükle

Bu sayfada yukarıdaki “H1 Yükle” butonuna basarsanız, makale başlıklarını yükleyebilirsiniz.

 

Bu butona bastığınızda aşağıdaki gibi bir pencere açılacak.

H1 Listesi bölümüne makale başlıklarını alt alta liste şeklinde yazarak ekleyebilirsiniz. Makale başlıklarının birbiriyle ilgili olmasına gerek yoktur. FatGPT, her makale başlığı için, diğer başlıklardan bağımsız bir makale üretecektir.

Makale Dili bölümünden, yazdıracağınız makalenin hangi dilde olmasını istiyorsanız o dili seçebilirsiniz. Varsayılan seçenek olarak Türkçe geliyor.

GPT Model kısmından, makalenizi hangi yapay zeka modeliyle yazdıracağınızı seçebilirsiniz. (Not: GPT-4 ile yazdırmanın maliyeti, GPT-3.5 Turbo modeline göre 10 ile 25 kat arasında daha yüksek oluyor.)

Alt Başlık Sayısı bölümünden, her makalenizde kaçar tane alt başlık olmasını istiyorsanız o sayıyı belirleyebilirsiniz. 1 ile 9 arasında alt başlık sayısı seçimi yapmak mümkün.

Ek olarak, yazdırılacak makalelerinizin her birine Blog Özeti, Sıkça Sorulan Sorular bölümü, Thumbnail (Öne Çıkan Resim) ve YouTube Video ekleme seçenekleriniz var.

Burada yaptığınız seçimler, bu penceredeki “H1 Listesi” bölümündeki bütün makale ana başlıkları hakkında yazılacak makaleler için topluca geçerli olacaktır. Eğer farklı ana başlık gruplarını farklı düzenlerde yazdırmak istiyorsanız, bu grupları ayrı ayrı listeler oluşturup yazdırmanızı öneririz.

 

Şimdi, aşağıda 6 adet makale başlığını alt alta yazdık. Diğer ayarlamaları da yaptıktan sonra, sağ aşağıda “Yükle” butonuna basarak, FatGPT’nin bu makalelerin hepsini sırayla yazdırmasını tek tıkla sağlamış olacağız.

 

Yüklediğiniz makaleler, H1 Listem sayfanızda bu şekilde görünecektir.

 

Çok kısa süre sonra bu sayfadan kaybolacaklardır.

 

Korkmayın, makaleleriniz güvende. Yazdırılmakta olan makalelerinizi, sol paneldeki “Makalelerim” sayfasına giderek görebilirsiniz. Makaleleriniz, birkaç dakika içinde hazır olmaya başlayacaktır.

 

Makalelerim” başlıklı yönergelerimizi okuyarak, bundan sonra ne yapabileceğiniz hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

 

Hepsini Sil

Bu butona basarsanız, yazdırılmayı bekleyen makalelerinizin hepsi silinecektir. Bu durumda, makaleler yazılmamış olacaktır.

 

Çoklu Sil

Bu butona basarak, yazdırılmayı bekleyen makalelerinizin bazılarını seçip silebilirsiniz. Bu durumda sildiğiniz makaleler hiç yazdırılmayacaktır.

 

Hatalı Kayıtları Düzelt

Diyelim ki Çoklu Yazdırma özelliği ile makale üretmek istediniz fakat yazdırmak için yeterli API krediniz bulunmamakta. Bu durumda, makaleleriniz yazdırılmaz. Makalelerinizin yazılabilmesi için OpenAI firmasının web sitesine gidip firmaya API kredisi ödemesi yapmanız gerekmektedir.

OpenAI firmasına API ödemesi yaptıktan sonra, H1 Listem bölümünde yüklemiş olduğunuz makalelere tekrardan yazdırma talimatı vermeniz gerekiyor. Bunu da, “Hatalı Kayıtları Düzelt” butonuna basarak yapabilirsiniz.

Yetersiz API sebebiyle yazdırılmamış olan makaleleriniz, hemen yazdırılmaya başlayacaktır.